Internet Strategie

Voordat we de stap naar online zetten, moet offline goed worden nagedacht over een aantal zaken die de basis vormen voor de online uitstraling. Door met behulp van Dizadesign een degelijke internetstrategie te bepalen, maak je direct een goede start en bespaar je een hoop kosten achteraf!

Ontwerp & ontwikkeling

Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp & website ontwikkeling. Met ruim vijftien jaar ervaring in de grafische wereld staan wij garant voor het ontwikkelen van succesvolle ontwerpen en designs. Naast online ontwerp gaan we ook voor het ontwerpen van volledige huisstijlen waarmee uw bedrijf jaren verder kan.

Internet marketing

‘Internetmarketing of online marketing’ omvat alle marketingactiviteiten van producten en diensten via internet. In verhouding tot andere media zijn de kosten versus de opbrengsten erg voordelig. Tevens zijn de resultaten meetbaar en kunnen campagnes continue geoptimaliseerd worden. Meten = weten.

Mailings

We ontwerpen en versturen email-campagnes. We analyseren elke campagne tot in de puntjes en sturen bij waar nodig. We kunnen mailings versturen tot 1.000.000 gebruikers en rapporteren elk detail. Bij het ontwerp houden we rekening met de “do’s-en-don’ts” wat uw mailing succesvol maakt. Een goedkope manier om uw klantenbestand aan te spreken maar met de nodige vakmanschap natuurlijk.

Social Media

We starten uw Social Media campagne op én beheren ze. We hebben de mogelijkheid om verschillende acties op de verschillende kanalen te ontwikkelen die ervoor zorgen dat uw merk zich sterker positioneert. Adverteren op social media is misschien wel ideaal voor uw bedrijf, we helpen U op weg!

Offline ontwerp & bestickering

We bieden een enorm gamma producten aan (1435 verschillende types bedrukkingen) die U kan inzetten als marketingmateriaal. We trekken uw huisstijl door tot de kleinste details. En bovenal hebben we een snelle leverdienst (3-5 werkdagen) en een vaste partner in het plaatsen van stickers (wagenpark, reclameborden, togen, …)

Over Dizadesign

We starten zoals altijd met “simpele” vragen.
Voor wie? Voor wat? Waarom? Waar?
In een eerste verkennend gesprek gaan we na wat de noden zijn van uw bedrijf. Een volgende stap levert meteen een prototype van de website of applicatie op. De eerste ontwerpen komen uw richting uit. We gaan na wat de stijl is van uw bedrijf, hoe wil uw bedrijf communiceren?

Vervolgens gaan we na goedkeuring op zoek naar de best betaalbare oplossing om deze website of applicatie te bouwen. Wij staan als kritische online partner aan de zijde van onze klant, we helpen in een wereld waar verschillende mogelijkheden zijn en verschillende tarieven.

Dizadesign vloeit voort uit een specialisatie van 15 jaar in multimedia, webdesign en ontwerp. Zaakvoerder Didier Nicolas werkt naast Dizadesign ook voor enkele grote (e-commerce) bedrijven.

Contacteer ons

Waarom Dizadesign?

Uw eerste stappen online?

Via een persoonlijke aanpak geven we u graag advies op maat, waarbij we starten als uw kritische online partner. We gaan in een eerste gesprek na waar uw bedrijf voor staat en waar U uw bedrijf wil positioneren. We ontdekken samen de doelen en uw doelgroep. In dit stadium is het belangrijk om te begrijpen wat de reden achter uw website is. Verkoop genereren, meer potentiële klanten of inlichtingen verstrekken aan bezoekers …

 

Ik ben online al aanwezig

Wellicht heeft u reeds uw eerste stappen op het internet gezet met behulp van de diensten van een ander bedrijf, maar levert dit nog niet de resultaten op die u wenst. Via een korte site– en marktanalyse maken we een objectieve beschouwing hoe u uw bestaande internetactiviteiten eventueel kan verbeteren. Denkt u dat u teveel betaald voor uw huidige aanbieder, wij kijken graag objectief naar uw offerte en kunnen zelfs mee naar een vervolggesprek.

 

Realisatie, begeleiding en opvolging

We staan natuurlijk garant voor de realisatie, begeleiding en opvolging van élke web-opdracht. Hiervoor gebruiken we kant-en-klare producten en diensten, waar nodig aangevuld met maatwerk. Indien nodig beschikken we over verschillende online partners zodat we u kunnen begeleiden in ALLE webprojecten.